Eszközökkel támogattuk a Fejlesztő iskola csoportjait

A Pápay Endre Oktatási Intézményben 2 fejlesztő iskolai csoport működik. A csoport tagjainál a tanulás és a szociális beilleszkedés legsúlyosabb formája áll fenn, így a gyógypedagógiai szükségleteik a hagyományos eszközöktől nagymértékben eltérnek. Egészen speciális nevelési és képzési eljárásokat igényelnek tengernyi gondozási feladattal együtt. Ezen gyerekek nemcsak mozgáskorlátozottak, hanem a kommunikáció egyes formáira sem képesek, illetve még az önellátásukban is akadályozottak. Ezért nevelésükhöz nagy segítséget nyújtanak az alapítványunk által vásárolt speciális eszközök.

Bővebben: Eszközökkel támogattuk a Fejlesztő iskola csoportjait

Multikulturális napot támogattunk

2013. június 5-én a Pápay Endre Oktatási Intézményben minden diákot megmozgató programra került sor. A különböző kultúrák találkozása, egymás mellett élése, azaz a multikulturalizmus jegyében zajlottak az események. Az osztályok a következő helyszíneken tanultak és egyben szórakoztak is: Vályogtégla készítés: Az ősi technikával ismerkedhettek meg a tanulók: apróra vágták a szalmát, dróttal darabolták a sáros agyagot, majd sablonba helyezve formázták meg a téglákat, amiket saját monogramjaikkal díszítettek. Közben megtudhatták, mi mindenre használták eleink a vályogot.

Bővebben: Multikulturális napot támogattunk

Rendelkezés 1%-ról

Az 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adó 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is az 1% befizetésével! Köszönjük! Támogassa szervezetünket!

Bővebben: Rendelkezés 1%-ról


Kiemelt támogatóink

Nemzeti Együttműködési Alap - 2012-óta működésünk támogatója.

http://www.antikvarium.hu/

Nemzeti Civil Alapprogram

Makó Város Önkormányzata

Andromeda Travel Utazási Iroda

 
 
 

 

Belépés

  • Forgot your password?
  • Forgot your username?
  • Create an account
KWEATHER_

°C

Makó

KWEATHER_
Humidity: %
Wind: N at 0

Látogatóink